May 17, 2011

Forager "heart" Baker



Tänä lauantaina 21.5 tapahtuu ravintolapäivän pizza- ja leipomistyöpaja Kalastaman konttiaukiolla. Leipomistarpeina itse kerättyä kausiruokaa! Avoin ravintola kaikille keräilijöille, leipojille ja rakastavaisille.


Tapahtuma on osa Konttiaukion avajaistapahtumaa: paikalla muitakin työpajoja ja punkbandejä illansuussa.

Aloitamme uunin lämmittämisen puoliltapäivin ja pizzaa alkaa saada yhden aikoihin. Tuo halutessasi mukanasi parhaimmat itse kerätyt pizzantäytteet. Me tarjoamme juuresta tehdyn taikinan pizzanpohjaksi!

Otathan mukaasi hieman käteistä kattaaksemme ostettujen tarvikkeiden kulut.

Katso myös nämä:
http://www.facebook.com/event.php?eid=218543704840694 - tapahtuma facebookissa (ei pakko ilmoittauta)
http://www.kalasatamanvaliaika.fi/wordpress/
https://www.facebook.com/ravintolapaiva

--

This Saturday 21 May there will be a baking workshop at Kalasatama Container Square, with seasonal foraged ingredients. An open restaurant for foragers, bakers and lovers.

The happening is part of the Container Square Opening festival, with workshops and punk bands in the evening.

We start heating the oven at noon! Feel free to bring your favourite foraged ingredients, we will provide sourdough for pizza crust. Please take some cash with you to cover the cost of purchased ingredients.

Please check out:
http://www.facebook.com/event.php?eid=218543704840694 - facebook event (no need to register)
http://www.kalasatamanvaliaika.fi/wordpress/
https://www.facebook.com/ravintolapaiva

No comments:

Post a Comment